Annette Hoff-Jessen

Annette Hoff-Jessen

Annette Hoff-Jessen (f. 1949) er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi i årene 1971-1976, hos professorerne Mogens Andersen og Wilhelm Freddie. Man kan fristes til at udnævne hende til ansigtsmaler, fordi hun altid bruger ansigter som motiver i sine malerier.

Selv skriver hun om sit maleri:

Annette Hoff-Jessen I-atelieret-2023

Jeg har beskæftiget mig med maleri det meste af mit liv.
Det begyndte da jeg var ganske ung, længe før jeg blev optaget på Akademiet i København.


Jeg husker stadig de første billeder jeg lavede.
Det var kæmpestore tegninger på papir, forestillende ansigter.
Ansigterne har fulgt mig lige siden i mit maleri.

Jeg kan ikke slippe dem.

Ansigter bliver ved med at fascinere mig, undre mig.

Det er som en gåde jeg ikke kan løse.

Galleri